Hlavní obsah

Slovenskou Miss Universe byla zvolena rodačka z Brna Mendrejová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Titul v soutěži krásy o slovenskou Miss Universe získala rodačka z Brna Denisa Mendrejová. Vítězka finále bude moci reprezentovat Slovensko na světové soutěži Miss Universe, která se bude konat na Bahamách. Na druhém místě skončila Lea Šindlerová a druhou vicemiss se stala Marcela Ševčíková.

Foto: Koller Jan, ČTK

Miss Universe Slovensko Denisa Mendrejová

Článek

V přímém přenosu Slovenské televize hlavu dvaadvacetileté studentky ekonomie ozdobila korunka z bílého zlata v ceně přes 80 000 eur (téměř 2,2 miliónu Kč).

V porotě, která o nové slovenské královně krásy rozhodovala mezi 12 finalistkami, zasedla také známá česká módní návrhářka žijící v Libanonu Blanka Matragi. Mendrejová se pohybuje ve světě modelingu a není nováčkem ani ve světě soutěží krásy - před pěti lety se probojovala dokonce do finále soutěže Miss ČR.

Foto: Koller Jan, ČTK

Zleva: první vicemiss Lea Šindlerová z Nitry, miss Denisa Mendrejová z Brna a druhá vicemiss Marcela Ševčíková z obce Malé Bielice u městečka Partizánske

:. Zleva: první vicemiss Lea Šindlerová z Nitry, miss Denisa Mendrejová z Brna a druhá vicemiss Marcela Ševčíková z obce Malé Bielice u městečka Partizánske

FOTO: Koller Jan, ČTK

Kromě volné disciplíny, v níž většina uchazeček včetně vítězky předváděla své taneční schopnosti, nechyběla samozřejmě ani promenáda v plavkách.

Slavnostní galavečer zahájila hudebním mixem dýdžejka Michaela Salačová, která získala korunku královny krásy v Česku před devíti lety. Zazpívaly také Dara Rolins a Beáta Dubasová a zahrála skupina Desmond. Už více než deset let se na Slovensku konají soutěže krásy dvě. Kromě Miss Universe je to Miss Slovensko, jejíž finále bude 17. dubna vysílat televize Markíza.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám