Hlavní obsah

Zdarma: Devět aplikací pro váš chytrý telefon

Možná jste pod stromeček dostali nový chytrý telefon a přemýšlíte, jakými aplikacemi ho vybavit. Přinášíme vám tipy na devět aplikací, které jsou zdarma a dostupné pro různé platformy.

Foto: Seznam.cz

Aplikace Mapy.cz.

Článek

Společnost Seznam.cz aktuálně nabízí devět aplikací pro chytré telefony. Všechny jsou dostupné pro platformu Android. Některé z nich i pro platformy iOS a Windows Phone.

Seznam.cz

Aplikace Seznam.cz je přehledný internetový prohlížeč se snadným přístupem na služby Seznam.cz. Je velmi jednoduchý a zároveň má všechny potřebné funkce. Hledat můžete rovnou z adresního řádku. Na plochu můžete přidat tyto widgety: Email.cz, hledání na Seznamu, Počasí.cz, Novinky.cz, Super.cz, Sport.cz, Proženy.cz, Stream.cz, Horoskopy.cz a jeden velký widget Seznam.cz (pro Android 4.0 a vyšší).

Mapy.cz

Aplikace Mapy.cz nabízí možnost stažení mapy celé České republiky přímo do vašeho mobilního telefonu. Můžete tak Mapy.cz využívat i v místech se slabým nebo vůbec žádným signálem.

Jednoduché ovládání vám zaručí pohodlné používání aplikace Mapy.cz přímo v terénu. K dispozici jsou turistické mapy včetně cyklotras, vrstevnic a turistických značek. Trasu vaší cesty si můžete naplánovat pěšky, autem i na kole.

Vyhledávání využívá katalog služby Firmy.cz s více než 600 000 záznamy. V aplikaci nechybí ani zajímavosti a tipy na výlety z celé České republiky. V aplikaci lze rychle vyhledat nejbližší restaurace, bankomaty, ubytování, úřady atd.

Novinky.cz

Aplikace Novinky.cz pro telefony i tablety. Stačí ji jen pustit a jedním prstem listovat v článcích. Žádná složitá meníčka, žádné nastavování. Jen články seřazené od těch nejnovějších až po ty nejstarší.

Super.cz

Díky aplikaci Super.cz se dozvíte žhavé novinky ze světa celebrit, přečtete si články o vztazích mezi lidmi a mnoho dalšího přímo na vašem mobilním telefonu. Čtěte články, prohlížejte fotografie a sledujte videa i ve chvílích, kdy u sebe nemáte počítač.

Sport.cz

S aplikací Sport.cz vám ve světě sportu už nic neuteče. Vše rychle a přehledně. Čtěte články, sledujte videa, mějte přehled o výsledcích, nebo si sportovní utkání zapněte on-line a aplikace vás upozorní na důležité momenty z probíhajícího utkání. Zajímá vás jen něco? Vyberte si vlastní skladbu sportovního zpravodajství.

Firmy.cz

Přemýšlíte, kam zajít na oběd ve svém okolí, hledáte lékárnu nebo nejbližší autoservis? S aplikací Firmy.cz ve vašem mobilu to bude hračka.

Katalog Firmy.cz od Seznamu vám přináší více než 600 000 ověřených firem do vašeho mobilního telefonu v přehledné podobě včetně fotek provozoven. Celý katalog je schovaný pod hledáním, které čím víc budete používat, tím chytřejší bude.

Integrované Mapy.cz díky kvalitnímu mapovému podkladu ukáží přesnou polohu každé firmy. Z aplikace můžete poslat zpětnou vazbu nebo fotografii ke každé provozovně. Pomůžete tím dalším uživatelům.

Stream.cz

Aplikace Stream.cz přináší nejsnazší cestu, jak si užít obsah tohoto webu rychle a přehledně. Máte své oblíbené pořady na Stream.cz? Nemáte a chcete poznávat nové zajímavé pořady z různých oblastí? Stream.cz přináší originální vlastní obsah servírovaný v nejrůznějších pořadech.

Přidáním pořadu do vašich oblíbených vám navíc neunikne žádné vydání nového dílu. Žádné složité menu, obsah na prvním místě. Videa je možné spouštět seřazená jak streamáckou redakcí v kategorii Nejnovější, tak si pouštět jednotlivé díly pořadů nebo si uzpůsobit svůj obsah pomocí oblíbených. Pokud si přece jen budete chtít najít něco jiného, vyhledávání je po ruce.

Pohádky

Aplikace Pohádky nabízí uživatelům jedinečnou možnost, jak mít vždy při ruce 8 sérií „večerníčkových“ pohádek, a to v jednoduchém přehrávači, který znáte z aplikace Stream.cz.

Znáte to: Konečně máte vše hotové a chcete strávit pár příjemných chvil s dětmi u příjemné pohádky. Zákon schválnosti ale velí, že právě v tu chvíli v televizi nic nedávají a nejbližší vhodný program začíná až v době, kdy musíte jít pryč nebo poslat děti do koupelny a postele. Nyní už se taková situace nestane.

V aplikaci Pohádky naleznete 8 sérií „večerníčkových“ pohádek. Pohádkový obsah je každých čtrnáct dní obměňován tak, abyste se měli s dětmi stále na co těšit. Neplánujte svůj čas podle televizního programu, ale nechte mobilní aplikaci Pohádky, aby vás bavila, kdykoliv to po ní budete chtít.

Sbazar.cz

Ať už máte doma cokoliv, čeho se chcete zbavit, s touhle aplikací to bude hračka. Stačí to přímo z mobilu vyfotit a poslat na Sbazar.

Nejste zrovna připojení k internetu? Nevadí. Inzeráty si v telefonu připravíte a zveřejníte je, až budete. A jestli vám doma naopak něco chybí, není nic jednoduššího, než si zahledat a mrknout se, co lidé zrovna nabízejí.

Reklama

Výběr článků

Načítám