Hlavní obsah

Videa na Stream.cz je nově možné sledovat i off-line

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemáte připojení k internetu, a přesto chcete sledovat videa na internetové televizi Stream.cz? Nevadí, nově si je můžete stáhnout přímo do chytrého telefonu nebo počítačového tabletu a následně je přehrávat v režimu off-line.

Mobilní aplikace Stream.cz pro platformu Windows Phone

Článek

„Počet přístupů na internetovou televizi Stream.cz přes aplikaci stále roste a již 15 % diváků z celkového počtu ji sleduje právě tímto způsobem. Proto si televize pro své diváky připravila další možnost, jak pohodlně sledovat všechny oblíbené pořady. Nově si je lidé mohou stáhnout přímo do svých mobilních telefonů nebo tabletů s operačním systémem Windows Phone a pustit si je off-line i v místě s omezeným internetovým připojením,“ uvedl Martin Kunčický, produktový manažer internetové televize Stream.cz.

Podle něj se pořady budou ukládat buď na vloženou paměťovou kartu, nebo přímo na paměť smartphonu či tabletu. Přímo v aplikaci si lidé mohou nastavit, kolik paměti smí být využito pro ukládání videí. Definovat je možné i konkrétní pořady a kvalitu stahovaných videí.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Jakmile je pak nový díl například Kanceláře Blaník nebo Praha vs. prachy v nabídce, uloží se zároveň do telefonu. Divák si pak automaticky stažený díl může pustit kdekoliv, i tam, kde nebude připojen k internetu. Třeba v metru po cestě do práce nebo o víkendu na chatě. V případě, že divák na svém zařízení naplní vyhrazenou kapacitu paměti, stačí ji promazat a může stahovat dál,“ konstatoval Kunčický.

Nová vychytávka je však zatím dostupná pouze na přístrojích s operačním systémem Windows Phone. Aktualizovanou verzi aplikace Stream.cz, která umožní sledování videí off-line, bude však brzy možné stahovat i pro přístroje s platformami Apple iOS a Android.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám