Hlavní obsah

Zboží.cz nabízí novou vychytávku

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Internetový srovnávač Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam, nově nabídne uživatelské recenze. Lidé tak budou moci sami hodnotit, jaká jsou pozitiva a negativa konkrétních výrobků, a zároveň před nákupem zjistit, jak jsou s daným produktem spokojeni ostatní uživatelé.

Foto: Seznam.cz

Internetový srovnávač Zboží.cz

Článek

Zboží.cz už dlouho není pro nakupující pouhým srovnávačem cen. Nedávnou změnou designu se stal i hodnotným nákupním rádcem. Nyní přibývá i možnost vkládání uživatelských recenzí,“ uvedl Jan Samko, brand manažer serveru Zboží.cz.

„Díky nim si lidé mohou mezi sebou předávat zkušenosti a různá doporučení na výhodný nákup. Velice snadno tak mohou nalézt například levnější výrobek, který však svým lepším hodnocením předčí i dražší konkurenci,“ podotkl Samko.

Foto: Seznam.cz

Uživatelské recenze se zobrazují pod záložkou Hodnocení výrobku.

Vkládání uživatelských recenzí je velice jednoduché. „Stačí být přihlášen ke svému Seznam.cz účtu a na Zboží.cz kliknout na záložku ‚Přidat hodnocení‘, umístěnou na stránce výrobku, který chtějí uživatelé hodnotit. Do formuláře pak už jen recenzenti napíšou své zkušenosti a celý proces je hotov,“ uzavřel brand manažer serveru Zboží.cz.

V loňském roce dostal internetový srovnávač Zboží.cz novou domovskou stránku. Ta kromě jednotlivých kategorií s produkty nabízí i zajímavé tipy k nákupu. Novinkou je i dynamické řazení výpisů. Jednotlivé výrobky se dynamicky řadí podle popularity – nejžádanější produkty vždy na prvním místě. Pořadí se však mění podle zadaných filtrů. [celá zpráva]

Foto: Seznam.cz

Pro vložení uživatelské recenze stačí kliknout na záložku Přidat hodnocení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám