Hlavní obsah

Asociace varuje před podezřelým e-shopem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Asociace pro elektronickou komerci (APEK) varuje spotřebitele před internetovým obchodem ElektroZeSkladu.eu. Asociace na základě upozornění od nakupujících zjistila, že tento e-shop nepravdivě informuje zákazníky.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Za provozovatele internetového obchodu je uváděna neexistující společnost, identifikační číslo firmy na webových stránkách patří jinému subjektu. Internetová stránka také neoprávněně prezentuje logo "APEK - Certifikovaný obchod," uvedla asociace v tiskové zprávě.

APEK vyzývá nakupující, aby byli obezřetní při nákupu v neznámém e-shopu, který navíc nabízí velmi levně populární zboží.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

"Rozhodně stojí za pečlivé zvážení objednávka výrazně levnějšího zboží oproti konkurenci. A to především, pokud provozovatel požaduje pouze platbu předem," uvedl výkonný ředitel APEK Jan Vetyška.

Asociace pro elektronickou komerci je sdružením více než 300 firem, podnikatelů a odborníků v oboru elektronického obchodu. Cílem asociace je podpora rozvoje elektronického obchodování v ČR. Jedním z hlavních projektů APEK je certifikace internetových obchodů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám