Hlavní obsah

Benjamin Kuras: Nenechat se zastrašit a bránit západní styl svobody

Právo, František Cinger

Olomoucký rodák, dramatik, prozaik a překladatel Benjamin Kuras, žijící od roku 1968 ve Velké Británii, dlouhodobě varuje před opouštěním principů, na nichž vznikla západní civilizace. O islamizaci Evropy promluvil mimo jiné 19. října na konferenci pořádané v Parlamentu ČR.

Foto: archiv, Právo

Benjamin Kuras

Článek

Jak se díváte na pařížský koordinovaný útok?

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Jednak jako předehru k něčemu většímu, jednak jako další součást „salámové“, či chcete-li „salaamové“ islamizace, která probíhá po „plátcích“ a jejíž podstatu a aspekty zatím málokdo chápe. Probíhá už od útoku na newyorská dvojčata v září 2001. Provádí se metodou „zlý policajt - hodný policajt“. Takto:

1.      Radikální muslimové provedou teroristický útok, „vyprovokovaný“ nějakým zlem Západu.

2.      Umírnění muslimové se distancují a zdůrazní, že jde jen o nepatrnou menšinu radikálů.

3.      Titíž umírnění muslimové si postěžují na zesílenou vlnu islamofobie namířenou na mírumilovnou většinu a varují, že by mohla vyprovokovat další terorismus.

4.      Mainstreamoví politici s pomocí umírněných muslimů v boji proti islamofobii zavedou represivní opatření omezující svobody nemuslimů.

5.      Média, kultura a školství zavedou dobrovolnou autocenzuru, aby nebyly z islamofobie a xenofobie obviněny, a z téhož důvodu policie, soudy a veřejné instituce přestanou stíhat zločiny muslimů.

6.      Umírnění muslimové, s důvěrou přetolerantnělých nemuslimů, získají větší mocenský vliv a nemuslimové si libují, jak se jim společně daří mír.

7.      Po období zdánlivého klidu radikálové provedou další teroristický útok.

8.      Celý cyklus se opakuje pokaždé o oktávu výš, čili s větší razantností proti islamofobii a předáním většího vlivu umírněným muslimům. Frekvence cyklů se zrychluje, mezery mezi nimi zkracují.

9.      Po několika takových cyklech neislámská společnost zjistí, nebo si třeba ani nevšimne, že prakticky odevzdala moc umírněnému islámu.

10.  Radikální muslimové převezmou moc od umírněných muslimů a islamizaci dokončí, v tradičním stylu represe, masakrů a zotročení nemuslimů.

Západní Evropa se už náměsíčně nachází mezi fázemi 8 a 9, střední Evropa se začíná šprajcovat mezi fázemi 4 a 5.

Už před patnácti lety jste ve svých článcích a později v knize Jak zabít civilizaci, která teď vyšla znovu v rozšířeném vydání a s novými informacemi, varoval, že západní kultura sama připravuje vlastní konec...

...tím, že se od samého počátku nebrání důsledným uplatňováním stejných zákonů pro všechny, protože ztratila víru v skvělost své vlastní kultury a civilizačních úspěchů.

Co teď?

Vrátit do vzdělávání historickou kontinuitu našich anticko-biblických kořenů a jejich tvůrčích výsledků v evropských a amerických dějinách.

Vítězstvím těch, kdo chtějí zničit naši kulturu, je naše vlastní omezování občanských a politických svobod. Jak tedy reagovat?

Nenechat se zastrašit a důsledně žít, prosazovat a bránit západní styl demokracie, svobody a rovných práv a povinností.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám