Hlavní obsah

Hušák zaplatil zaměstnancům Sazky večírek v O2 areně

Právo, Martin Procházka

Loterijní společnost Sazka je sice v konkurzu, ale její zaměstnanci se v úterý večer budou bavit. Generální ředitel Sazky Aleš Hušák jim totiž ze svých peněz zaplatil diskotéku v O2 areně.

Foto: Milan Malíček, Právo

Šéf Sazky Aleš Hušák

Článek

„Večírek platí generální ředitel ze svých osobních zdrojů. V této těžké chvíli je to výraz poděkování pro zaměstnance za vše, co pro firmu udělali a dělají,“ řekl Právu mluvčí Sazky Jan Tuna.

Pozvánku na party, které se může zúčastnit až několik set lidí, dostal i insolvenční správce Sazky Josef Cupka, který v úterý ve dvě hodiny odpoledne přijede do Sazky a převezme většinu pravomocí představenstva.

„Máme informaci o tom, že pan Hušák dnes večer pořádá diskotéku. Pan Cupka dostal pozvánku,“ řekla Právu Cupkova mluvčí Lenka Tichá.

Hušák pozval zaměstnance na večírek dopisem, který má Právo k dispozici. „Zvu zaměstnance celého koncernu. Program je poněkud jednodušší na rozdíl od minulých let, ale jídla i pití a muziky bude dost. A až odejdeme, tak odejdeme,“ píše v dopise Hušák.

Je přesvědčen, že Sazka přežije: "Zachráněna bude, protože Sazka je nezničitelná,“ píše v dopise. „Sazka přežije. Jiný konec příběhu ani není možný,“ uvádí na jiném místě.

Hušák v dopise opět tvrdí, že Sazku do současné situace dostali její věřitelé. „Neznáme záměry věřitelského výboru. Vycházíme ale z toho, že deklarovali záchranu Sazky ze situace, do které ji svým postupem sami dostali,“ uvedl Hušák.

Dopis končí optimistickým zvoláním „Hrejme dále“.

Reklama

Související témata:

Související články

Schůzi věřitelů Sazky odročil soud na pátek

Městský soud v Praze ve čtvrtek odročil schůzi věřitelů loterijní společnosti Sazka na pátek 09:00. Konat se bude v Národním domě na Vinohradech. Ve čtvrtek od...

Výběr článků

Načítám