Hlavní obsah

ČSSD oslovuje mladé sociálnědemokratickým kondomem

Právo, Aleš Fuksa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Kondomy v oranžovém balení místo již tradičních růží nadělovali sociální demokraté při zahájení volební kampaně ve Zlíně. Pánská ochrana se tak stala na několik minut hlavním tématem páteční tiskové konference, na které lídři ČSSD hodlali vyzdvihnout řešení hlavních palčivých otázek krajského města.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Krabička s kondomem sociální demokracie

Článek

Kromě typického loga ČSSD obsahuje balení kondomů rovněž nápis „...jen s námi bezpečně“.

„Sociální demokraté se rozhodli vyjít více vstříc také mladé generaci, a tak se nápad s kondomem ujal. Rozhodně na něm ale nehodláme postavit celou kampaň a dámy se opět mohou těšit na naše typické oranžové růže. Osobně jsem konzervativnější a volil bych raději jen ty růže, ale musím uznat, že nápad na kondom je taky dobrý a mnohé určitě pobaví,“ řekl při tiskové konferenci dosavadní zlínský radní a trojka na kandidátce ČSSD Martin Janečka.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

ČSSD se bude připomínat i při intimních chvílích.

Podle jedničky na kandidátce Borise Popeska se ale sociálnědemokratické kondomy zřejmě mezi širokou veřejnost nedostanou. „Zda se budou kondomy rozdávat ve velkém, nevím. Řekl bych ale, že spíše ne,“ sdělil novinářům Popesko.

Reklama

Výběr článků

Načítám