Hlavní obsah

Talmanová a Borůvková si vjely do vlasů kvůli nahým fotkám Topolánka

Novinky, Luděk Fiala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kandidátka na místopředsedkyni ČSSD Alena Borůvková se dostala do sporu s Lucií Talmanovou z ODS, a to kvůli svému komentáři fotografií, na kterých má údajně figurovat šéf ODS Mirek Topolánek v rouše Adamově a navíc sexuálně vzrušen. Podle Borůvkové expremiér zostudil Českou republiku. Jste Rath v sukni, vzkázala jí Talmanová s tím, že zná nahého Topolánka a fotky z El País jsou podvrh.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

"Česká veřejnost může být ráda, že jsme ... byli zbaveni premiéra, který nám do konce předsednictví mohl připravit ještě nejeden mezinárodní trapas a skandál,“ píše Borůvková na svém blogu na iDnes.cz. Topolánka pranýřuje za to, že existenci fotografií, na kterých má být zachycen nahý, nejdřív popíral a posléze označil za fotomontáž.

"Dokazuje to totiž naprostou ztrátu soudnosti, nezdravou ješitnost a zejména to, že ani s jeho vztahem k pravdomluvnosti to nebude příliš horké,“ pitvá Borůvková Topolánka.

Pořízení fotografií bulvárním fotografem Borůvková hájí se slovy, že každá osoba s diplomatickým pasem musí počítat s tím, že může být „různým způsobem monitorována, ať už je to z jakéhokoliv důvodu, a následně kompromitována“.

Talmanová: Je to fotomontáž, něco o tom vím

Reakce Talmanové na sebe nenechala dlouho čekat. Výpad proti Topolánkovi označila na svém blogu na iDnes za „neuvěřitelně hloupý, prvoplánově bulvární, ničím nepodložený a naprosto neženský“.

"Fotografie Mirka Topolánka otištěná v listu španělských socialistů El País je samozřejmě fotomontáž. Ujišťuji vás, Aleno Borůvková, že o tom vím rozhodně více, než vy,“ napsala Talmanová a vyjádřila zklamání nad tím, že "Rathovské buranství se v ČSSD šíří i mezi ženy“.

Topolánkova partnerka, která je místopředsedkyní Sněmovny za ODS, se ironicky vyjadřuje na adresu politických aspirací Borůvkové, když její kandidaturu na místopředsedkyni ČSSD označuje za plně oprávněnou pro její fascinaci bulvárem a obhajování šmírování soukromí.  

Španělský deník El País v pátek uveřejnil několik fotografií ze série, kterou pořídil italský paparazzo Antonello Zappaddu ve vile Silvia Berlusconiho na Sardinii. Na jednom ze snímků je postava muže s rozostřeným obličejem a ztopořeným penisem, který se sklání nad lehátkem pro osušku. Podle některých spekulací jde o Topolánka, který byl v té době u Berlusconiho na soukromé návštěvě.  [celá zpráva]

Topolánek označil fotografie za podvrh, zároveň prohlásil, že jde o brutální zásah do soukromí. Talmanová, která má s Topolánkem syna Nicolase, už vyzvala italská média k omluvě za informace o fotografiích s nahým expremiérem.

Reklama

Související články

Talmanová požaduje omluvu italských médií

Partnerka bývalého premiéra Mirka Topolánka Lucie Talmanová požaduje podle agentury ANSA omluvu od italských médií za fotografie, které byly pořízeny během...

Výběr článků

Načítám