Hlavní obsah

Na Silvestra si lidé mohou ťuknout se Špotákovou či Dejdarem

Právo, Jana Perglová

Kdo chce prožít poslední chvíle roku ve společnosti televizní obrazovky, může si o půlnoci připít sektem s úspěšnými sportovci, oblíbenými herci a tvářemi všech tří celoplošných stanic u nás. Česká televize jednička počítá s tím, že novoroční číši pozvedne letošní olympijská vítězka, oštěpařka Barbora Špotáková a také náš nejúspěšnější paralympionik, cyklista Jiří Ježek. Nový roku bude ve znamení Václavů.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Barbora Špotáková

Článek

ČT i marketingový manažer Špotákové Libor Varhaník však tuto informaci tají a nechtějí ji oficiálně potvrdit. ČT ihned po přípitku naladí na evropskou notu a odvysílá politický spot nazvaný Od praotce k Unii.

Nova po hlučném mejdanu z pražského Václavského náměstí dá prostor, aby si lidé o půlnoci připili s herci seriálu Ordinace v růžové zahradě Zlatou Adamovskou a Petrem Štěpánkem.

Na Primě se přípitku ujme herečka Mahulena Bočanová

Státní hymnu zazpívá skupina Alfa Gospel Praises ze Zábřehu na Moravě. Novoroční projev přečte šílený rocker Ozzák ze sitkomu Comeback, tedy herec Martin Dejdar.

Na Primě se přípitku ujme herečka Mahulena Bočanová a její hosté z pořadu Top Star magazín. Na Silvestra nepřijdou diváci ani o tradiční televizní hvězdy Karla Gotta, Lucii Bílou nebo Jiřinu Bohdalovou.

:. Na Nový rok uvidíme na ČT 1 film Václav s Ivanem Trojanem v hlavní roli.

:. Na Nový rok uvidíme na ČT 1 film Václav s Ivanem Trojanem v hlavní roli. Foto: Archiv ČT

Ti všichni se na obrazovce objeví. Kdo ale bude nejvíce zastoupen, je popová  hvězdička Ewa Farná (15). Ukáže se na Nově na Mejdanu, na Primě v pořadu Hádej, kdo jsem! a na ČT 2, která připravila její hodinový pořad v rámci crazy večera věnovaného komunikaci, e-mailům a televizní digitalizaci. Jmenuje se Komunikadze.

Nový rok bude ve znamení Václavů

Jen příznivci psa Bohouše letos ostrouhají a svou psí hvězdu, která dokáže vyluxovat jídelní lístek odshora dolů, až na krajíc chleba, na Silvestra neuvidí.

Nový rok bude ve znamení Václavů. Tradiční novoroční projev přednese na ČT, Nově i Primě prezident republiky Václav Klaus. Moderátor Václav Moravec uvede na ČT 1 své speciální Otázky mimo jiné s hosty z Evropské unie a očekává se i zhodnocení novoročního prezidentského projevu.

A večer se představí jiný Václav ve filmu nazvaném Václav. Ivan Trojan má hlavní roli v dramatu vesnického outsidera režiséra Jiřího Vejdělka o muži, který překročil zákon, má strach o sebe i o matku a žije vzpomínkami na otce. Brání se a neví kde zakotvit. Nova v témže čase odvysílá rodinnou komedii Marie Poledňákové Jak se krotí krokodýli a Prima svůj nejúspěšnější seriál Velmi křehké vztahy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám