Hlavní obsah

Victoria Beckhamová utratila za dárky „nechutně moc peněz“

LONDÝN

Victoria Beckhamová se vysmála světové finanční krizi do tváře. Za dárky pro svého manžela a děti totiž podle vlastních slov utratila „nechutně moc peněz“. „Jestli jsem šetřila? Mám snad důvod?“ shrnula Victoria svoji letošního nakupovací mánii. Beckhamovi tráví Vánoce ve Velké Británii a bývalá členka Spice Girls údajně chce, aby na letošní svátky její rodina „nikdy nezapomněla“.

Článek

"Nejen, že nakoupila rodině to nejdražší jídlo, které je vůbec možné koupit, ale Davidovi také pořídila hromadu dárků, včetně žhavého erotického prádélka, kterým ho chce překvapit pod stromečkem, až děti usnou,“ píše britský tisk.

Beckhamovi se už řadu let předhánějí v tom, kdo komu nadělí dražší dárek. Zatímco před třemi lety dostala Victoria od Davida obří pozlacenou čokoládovou fontánu, z níž nepřetržitě přetéká belgická čokoláda, exSpice to slavnému fotbalistovi v roce 2006 oplatila luxusním Rolls Roycem Phantom, za který utratila v přepočtu nejméně deset miliónů korun.

Loni David pořídil Victorii knihu Valentino Garavani: First Name in Fashion mapující život jejího oblíbeného návrháře, která vyšla pouze ve dvoutisícovém nákladu a jeden kus přišel na třicet tisíc korun.

V ostrém kontrastu s honosnými nákupy Victorie jsou nákupy obyčejných lidí. Ti více než v jiných letech utráceli za erotické pomůcky a dráždivé spodní prádlo. Pomůcky k sexu jsou totiž levnější variantou dárků a navíc při milostném dovádění člověk relaxuje a vnímá i chudobu pozitivněji.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám