Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: City Rain – ekologie na prvním místě

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tato budovatelská strategie sice staví na klasických základech ve stylu SimCity, přesto se však od podobných her v mnohém liší. Hlavní roli zde totiž hraje ekologie.

Článek

S tou se setkáváte prakticky na každém kroku. Už když chcete postavit několik málo budov, musíte přemýšlet – je opravdu nutné kvůli tomu pokácet tolik stromů? Nešla by stavba umístit jinak, aby lépe zapadala do krajiny? A je opravdu nezbytné, aby byla tak velká?

:. City Rain

Jádro hry je samozřejmě podobné jako u ostatních her. Stavíte cesty, k nim budovy různého zaměření a také stavby, bez nichž se neobejde žádné správné město jako jsou elektrárny, nemocnice atd.

:. City Rain

Avšak zatímco v ostatních hrách se provozní problémy omezují maximálně na výběr daní a jejich přerozdělování, zde se vše točí hlavně kolem odpadů. Musíte se postarat o jejich efektivní svoz, uskladnění nebo likvidaci.

Můžete se rozhodnout pro různé způsoby, jak tak učinit, ale můžete si být jisti, že vás průvodce hrou pěkně vyplísní, pokud váš přístup nebude příliš šetrný k životnímu prostředí.

DOWNLOAD, homepage, 122 MB, 9/10

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám