Hlavní obsah

Muže u Prahy přejel vlak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Úvalech u Prahy srazil v sobotu vlak muže, který následkům zranění podlehl. Neštěstí se stalo před osmnáctou hodinou, uvedla mluvčí středočeských záchranářů Tereza Janečková. Na místě zasahuje policie.

Článek

"Zasahující lékař po příjezdu konstatoval jeho smrt. Muž na místě podlehl smrtelným poraněním ještě před příjezdem záchranářů," dodala mluvčí.

V sobotu se odehrála další dvě železniční neštěstí. Na železničním přejezdu se světly mezi Hlízovem a Kolínem se ráno srazil rychlík s nákladním autem. Podle mluvčího Českých drah Radka Joklíka zemřel řidič auta. Při srážce byl zraněn strojvedoucí a lehce i průvodčí, které záchranáři po ošetření odvezli do kolínské nemocnice.

Další nehoda se stala na trati Luhačovice - Praha, kde se v sobotu kolem 12:30 rychlík střetl na železničním přejezdu se světly bez závor v části Uherského Brodu Havřice s osobním automobilem. Při nehodě byl zraněny tři ženy z auta. Provoz na trati by měl být obnoven kolem 16:00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám