Hlavní obsah

Lupič střelil v Ústí mladého pumpaře do hlavy

Právo, Novinky, pno, rup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ÚSTÍ NAD LABEM
Aktualizováno

Tragický konec měla pro mladého muže úterní služba na čerpací stanici v Ústí nad Labem. Benzínku si totiž vyhlédl zatím neznámý lupič. Mladého pracovníka firmy zavraždil a z místa utekl. Policie po něm pátrá.

Foto: Rudolf Prchal, Právo

Kriminalisté severočeské policejní správy vyšetřují případ vraždy ke které v noci došlo na čerpací stanici v ústeckých Předlicích.

Článek

Tragédie se odehrála v Tovární ulici v ústecké městské části Předlice na čerpací stanici AB Oil. „Při přepadení byl zavražděn dvacetiletý čerpadlář,“ řekla Novinkám mluvčí severočeské policejní správy Šárka Poláčková. Podle serveru tn.cz ho pachatel střelil do hlavy, údajně z velmi těsné blízkosti.

Policie žádá případné svědky události, kteří v úterý odpoledne a večer tankovali na zmiňované čerpací stanici, nebo projížděli kolem, aby se přihlásili na linku 158. „Případným svědkům samozřejmě zaručujeme anonymitu,“ doplnila Poláčková. Bližší informace k tragickému přepadení neměla k dispozici.

„Nemůžu ani mluvit. Je to otřes,“ přiznal se nám ve středu dopoledne roztřesený čerpadlář z nedaleké benzinky vzdálené od místa vraždy jen několik set metrů. „Tady je i v noci takový rámus, auta, vlaky, že bychom výstřel určitě neslyšeli,“ prozradili Právu dva muži pracující naproti čerpací stanici v areálu bývalé ústecké sklárny.

Reklama

Výběr článků

Načítám