Hlavní obsah

VIDEO: Pivní rekordmanka: v klidu dám i 15 kousků

Novinky, jky
PRAHA
Aktualizováno

Devatenáctiletá Olga Čunátová, která je čerstvou držitelkou rekordu v nejrychlejším pozření půllitru piva v České republice, na chatu Novinek prozradila, že má pořádnou výdrž. Několik piv na ex ji prý rozhodně neopije. Chladných 500 mililitrů zlatavého moku do sebe vsoukala ve čtvrtek za neuvěřitelných 3,085 vteřiny a i v pátek nám předvedla, jak rychle umí pivo vypít.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Olga Čunátová na chatu Novinek

Článek

"Pivo piju samozřejmě i pro chuť, to by mě muselo zruinovat, kdybych to jen exovala," odpovídala na chatu Novinek se smíchem Olga. Na to, že si zřejmě umí tzv. otevřít záklopku a pít tak daleko rychleji bez polykání, mladá dívka jen úsměvně reagovala: "Já ani nevím, jestli to polykám."

Dívka, jejíž zrzavou barvu vlasů má na svědomí kadeřnice a nikoliv příroda, tvrdí, že ji jistě několik piv na ex nerozhodí. Rodiče jí to zatím tolerují a břicho jí z piva zatím také ještě neroste. "Za těch pár let co ho piju, jsem moc nepřibrala, takže nevím, proč by to teď mělo být jiné," informovala jednoho ze čtenářů Olga Čunátová.

Poměrně rychle vypije i tuplák, neboli dvojité pivo. "Trvá mi to kolem devíti sekund, ale doufám, že to ještě hodně vylepším," uvedla mladá rekordmanka a dodala: "Sem tam se v hospodě s někým vsadím, kdo to pivo vypije dříve, ale je to jen ze srandy a většinou o pivo..."

Studentka, která žije ve Skrýchově na Táborsku, výrazně překonala téměř dva roky starý rekord 4,95 vteřiny, který držela Iva Čadílková. Čtvrteční odpolední rekord zaznamenaný komisaři pelhřimovské agentury Dobrý den skončí v tuzemské databance rekordů a nejspíš bude usilovat také o zápis mezi světovými rekordy, neboť není známo, že by někdy žena vypila půl litru piva rychleji.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám