Hlavní obsah

Syřan uřízl hlavu patnáctiměsíčnímu synovci uprostřed obchodu

Novinky, jky
DŽIDDA

Přímo před očima matky zavraždil v saúdskoarabském městě Džidda pětadvacetiletý Syřan svého patnáctiměsíčního synovce. Po hádce se svou sestrou vzal z regálu nůž a uprostřed supermarketu plného lidí malému chlapci uřízl hlavu. Muže čeká dle islámského práva poprava. Informoval o tom server Arab News.

Foto: Profimedia.cz

Město Džidda je z hrůzného činu v šoku.

Článek

"Muž odřízl malému chlapci hlavu přímo před jeho matkou, aby se jí pomstil," uvedl policejní vyšetřovatel. Brutální čin, který se stal v neděli v půl desáté dopoledne v supermarketu Al-Marhaba, otřásl celou Saúdskou Arábií.

Matka dítěte okamžitě omdlela a musela být převezena do nemocnice. Při spatření hrůzného výjevu omdlel ještě jeden zákazník supermarketu. Další stáli jako opaření a v němém úžasu sledovali tragickou scénu. Matka dítěte utrpěla silné trauma a je stále hospitalizována.

Supermarket na několik hodin zavřel a policie začala sbírat svědectví. "Stalo se to všechno tak rychle. Než mohl kdokoliv zasáhnout, prořezal mu už více než polovinu krku," řekl smutně Abu Muhammad.

S dítětem si hrával

"Jedna má kolegyně se šla podívat, co se to v supermarketu děje, a vrátila se celá rozechvělá. Viděla tělíčko toho dítěte, a tak jsme jí raději dali po zbytek dne volno. Byla z toho v opravdu špatném stavu," řekla pokladní z blízké kavárny.

Další očitý svědek, který žije blízko supermarketu, tvrdí, že celá rodina žije nedaleko. Prý již v supermarketu vraha několikrát viděl, jak si s malým dítětem hrál. Ani on vůbec nechápe, kde se v muži vzal impulz k činu.

Reklama

Výběr článků

Načítám