Hlavní obsah

Speciální audiosystém pro oldtimery

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všem těm, kteří se zajímají o oldtimery je jasné, že sehnat takové díly, které by byly původní a fungovaly je problém. A sehnat moderní díly s retro vizáží ještě větší. Třeba takové audioaparatury. Dát si do staré Corvette Stingray blikající panel není žádná krása. Řešení je však na světě.

Článek

Ti, kdo chtějí mít ve svých starších vozech perfektní hudbu a přitom nehodlají zničit vzhled moderním designem audiosoupravy, ti si mohou vybrat nový model RetroSound. Jedná se o americký výrobek a první model One je speciálně vytvořen pro všechny ty, kteří chtějí zastavět toto autorádio do oldtimeru.

Jeho předností je nejen vzhled s dvojicí velkých chromovaných otočných ovladačů, ale především variabilita. Přední kovový plech totiž může být nastaven do mnoha poloh a dokonce se může i tvarově upravit. Zasazení do správného prostoru je pak pro šikovné ruce hračkou.

Moderní digitální displej a několik malých tlačítek však prozrazují, že tohle nebude jen tak ledajaké rádio. Pod pláštěm se totiž skrývá výkonný audiosystém, který zvládá vstup z externího přehrávače přes USB, AUX port a také klasický CD changer. Samotný přístroj totiž vstup pro CD nemá. Aby bylo možné zastavět tento aparát do vozu a nerozčilovat se se špatnými reproduktory, byly vyvinuty speciální velmi tenké (jen 44 mm hluboké) reproduktory, které je možné zasadit do původních míst ve dveřích a po celém interiéru tak, aby nebyly vidět.

O ceně zatím výrobce nehovoří.

Reklama

Výběr článků

Načítám