Hlavní obsah

OBRAZEM: Nejmenší kulturista světa měřící 84 centimetrů

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PHAGWARA

Ať už malý či velký, vypracované tělo může mít každý. Je potřeba se jen pravidelně soužit s nářadím v tělocvičně. Pro 84 centimetrů vysokého Inda je kulturistika způsob, jak zvládat genetickou poruchu, která z něj činí jednoho z nejmenších lidí světa.

Foto: Profimedia.cz

I malý člověk může mít svaly jako Rambo.

Článek

Ve své výškové a váhové kategorii je devatenáctiletý Aditya Dev skutečně jedničkou. Na svou výšku totiž váží 9,25 kilogramů a obvod hrudníku má 50 centimetrů. Jeho tělo je samá šlacha a sval, jako by byl zmenšeninou běžného kulturisty.

Foto: Profimedia.cz

Aditya navštěvuje tělocvičnu Leo Health Club v indickém Phagwara, kde ho trénuje majitel Ranjit Pal. Ten ho také při focení pro britský deník Metro držel v jedné ruce jako dvouletého chlapce, jehož výšku a váhu mladý Ind má.

Foto: Profimedia.cz

Dospělého jedince však připomínají proporce, tedy poměr velikosti hlavy ke zbytku těla, i obličej. Ten zdobí malý knírek a snědou pleť nahoře rámuje do zlaté blond odbarvená hříva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám