Hlavní obsah

Při hromadné nehodě šesti aut zemřel cyklista

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PROSTĚJOV
Aktualizováno

U Bedihoště na Prostějovsku se v úterý večer srazilo pět osobních aut, jedno nákladní a cyklista. Ten při nehodě zemřel, další dva lidé jsou zraněni.

Článek

Nehoda se stala na přehledném úseku silnice mezi Prostějovem a obcí Bedihošť. Právu to potvrdil ředitel územního pracoviště záchranné služby v Prostějově Pavel Holík.

„Cyklistu zřejmě zachytilo projíždějící nákladní auto, které začalo prudce brzdit. Potom do něj narazila další osobní auta,“ přiblížil děj události Holík. Cyklista podle něj utrpěl zranění neslučitelná se životem.

Sanitky odvezly do nemocnice v Prostějově další dva zraněné, podle informací Práva šlo u jednoho člověka o otevřenou zlomeninu dolní končetiny, u dalšího o lehčí zranění v obličeji. „Na místě ještě zasahují naši policisté i záchranáři, příčina nehody se vyšetřuje. Zatím zjišťujeme totožnost zemřelého cyklisty,“ sdělil operační důstojník prostějovské policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám