Hlavní obsah

Aerolinky vyzývají nadšence k závodu s Airbusem A380

Novinky, fis

Zvláštní závod chtějí opakovat aerolinky British Airways u příležitosti nasazení Airbusu A380 na linku z Heathrow v Londýně do jihoafrického Johannesburgu. Pětice zájemců z řad veřejnosti se bude už v únoru moci s létajícím kolosem utkat přímo na ranveji. Postačí trocha štěstí, dobrá fyzička a rychlé nohy.

BEZ KOMENTÁŘE: Bryan Habana při závodu s Airbusem

 
Článek

Pět šťastlivců vybraných z těch, kteří se zaregistrují do 20. ledna na stránkách aerolinek, poletí v únoru do Jihoafrické republiky. Právě tam se totiž odehraje neobvyklý závod. Člověk bude v běhu soupeřit s rozjíždějícím se Airbusem A380.

Pomyslnou trofejí, kterou získá běžec s nejrychlejším časem, budou dvě zpáteční letenky v business třídě Club World na jeden z přímých dálkových letů aerolinek - samozřejmě na palubě Airbusu A380. Na výběr bude mít úspěšný závodník z měst Los Angeles, Hongkong a Johannesburg, kam britská letecká společnost vzdušného velikána posílá nově.

To, že je v lidských silách startující Airbus porazit, dokázala legenda ragbyového týmu Jihoafrické republiky, kterou je Bryan Habana. Na 100 metrovém úseku ranveje byly jeho nohy rychlejší. Otestovat svoji výdrž mohou i zájemci z Česka.

Reklama

Výběr článků

Načítám