Hlavní obsah

Na Fidži můžete pozorovat skutečný podmořský život přímo z postele

Novinky, lap

Uprostřed ráje na panenských ostrovech Fidži se turisté mohou nerušeně kochat podmořským životem. Luxusní Poseidon Undersea Resort nabízí panoramatické pokoje, ve kterých mohou návštěvníci pozorovat barevné korály z vířivky nebo přímo z postele.

BEZ KOMENTÁŘE: Poseidon Undersea Resort na Fidži

 
Článek

Celý hotelový komplex leží 12 metrů pod hladinou moře. Prosklené stropy a stěny vytváří neskutečnou možnost pro pozorování pestrobarevného podmořského života. Návštěvníci tak budou mít jedinečnou možnost pozorovat noční i denní život pod hladinou moře.

Resort leží v křišťálově čisté vodě fidžijské laguny o rozloze pěti tisíc akrů. Dostupný je pouze speciálním výtahem, uvedl server Extravaganzi.com

Resort nabízí týdenní pobyty, kdy návštěvníci mají možnost využít kajuty pod vodou anebo strávit pár dní v bungalovech na pláži.

Ostrov Poseidon Mystery nabízí tři typy ubytování. Každý host tak může vybírat mezi nadzemními bungalovy se soukromou pláží nebo podvodními pokoji. V nabídce mají 24 apartmánů a navíc jeden luxusní, na pláži pak 48 bungalovů, kterým místní říkají bury. Hosté mají možnost vyzkoušet tak od všeho kousek.

Akrylové okno zasahuje i do stropu

Samozřejmostí každého pokoje je obrovské okno z akrylového plastu, které zabírá také strop. Křišťálově čistá voda, barevné rybky v oceánu, které nakukují do pokojů, patří mezi nezapomenutelné zážitky. Pokoje jsou vybavené manželskou postelí. Hosté se mohou svézt ponorkou nebo se projít speciálním tunelem do restaurace, k baru nebo lázním.

Na sedm dní a šest nocí vychází pobyt na ostrově Poseidon Mystery pro jednu osobu na 291 195 korun, pro pár je to dvojnásobek. Cena zahrnuje transport do resortu z městečka Nadi, kde se nachází mezinárodní letiště, čtyři noci na luxusní pláži nebo v suchozemské vile, dvě noci v luxusním podvodním apartmánu, plavbu ponorkou po laguně, degustaci vína a mnoho dalšího.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se cestuje na Fidži na vlastní pěst

Nejjednodušší je přijet na Fidži s cestovní kanceláří, zařídí vám úplně vše. Pokud ale dáváte přednost cestování nezávislému, lehce najdete všechny potřebné...

Výběr článků

Načítám