Hlavní obsah

Koncern PSA a Toyota představily trojici osobních dodávek

Koncern PSA (Peugeot-Citroën) a Toyota spolupracují už pěknou řádku let. A pokračuje to. Nyní představili nové osobní dodávky, nebo chcete-li trochu užitkovější MPV. Jmenují se Peugeot Traveller, Citroën Spacetourer a Toyota Proace.

Foto: Peugeot

Peugeot Traveller

Článek

Jediné jméno Toyota Proace je známé už nějakou dobu. Ostatní dvě jsou ale premiérou, nahrazují tak dosavadní jiné modely, konkrétně Expert Teepee u travelleru a Citroën Spacetourer nahrazuje Jumpy Multispace.

BEZ KOMENTÁŘE: Toyota ProaceVideo: Toyota

Představení aut, která tu máme, je tak trochu jen lákadlem na měsíce příští. Oficiální premiéra vozů totiž bude až na ženevském autosalonu v roce 2016, kdy začne i v severofrancouzském Sevelnord produkce. První vozy se pak dostanou k zákazníkům v polovině roku 2016.

BEZ KOMENTÁŘE: Peugeot TravellerVideo: Peugeot

Auta dodržují své firemní designérské linie jen na předních maskách. Zatímco Peuget nasadil tradiční vykousnuté světlomety, Citroën zase tenká světla a plynulé vetknutí znaku do mřížky chladiče. Toyota pak zase získala prvky z Avensisu. Jak vypadá interiér, vám zatím neprozradíme. To je ještě tajemstvím. Víme jen, že prostorově bude tohle opravdu pěkně velké MPV, které by mělo konkurovat třeba Fordu Galaxy nebo Volkswagenu Sharan.

BEZ KOMENTÁŘE: Citroën SpacetourerVideo: Citroën

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám