Hlavní obsah

Panda závodila s jízdním kolem v náročném terénu

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tuzemské zastoupení Fiatu chtělo moderním způsobem zvýšit povědomí o nové pandě a tak vytvořilo takzvané virální video. V zinscenovaném "závodě" jde o to, zda z vrcholku bikeparku Špičák sjede dříve Fiat Panda nebo závodník Richard Gasperotti na sjezdovém kole.

Panda závodila s jízdním kolem v náročném terénuVideo: Fiat ČR

 
Článek

Nápad na „závod“ auta a sjezdového kola, které ovšem sjíždí výrazně náročnějším terénem než auto, není špatný. Bezmála jednu minutu a čtyřicet vteřin dlouhé video je efektně sestříhané i natočené a o vítěze až tolik nejde. Notabene, když „závod“ dopadne, jak dopadne.

Na šotolinové cesty by se patrně hodilo více jiné vozidlo než Panda (byť později bude v nabídce i s pohonem 4x4). S pandou by bylo možná zajímavější závodit při nějakém podobně zinscenovaném duelu  třeba v centru metropole než v lese. Každopádně jde o zajímavé video, které by díky akčnímu a profesionálnímu zpracování mohlo zaujmout a přinést malému italskému autu zvýšenou publicitu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám