Hlavní obsah

Livia Klausová navštívila terapeutické centrum Modré dveře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Terapeutické centrum Modré dveře v Kostelci nad Černými lesy začalo fungovat na jaře 2012. Nabízí odbornou péči lidem, kteří se náhle ocitli v náročné životní situaci, či se dlouhodobě potýkají s problémy, které se dotýkají jejich duševního zdraví. V pátek centrum navštívila manželka prezidenta Livia Klausová.

Foto: modredvere.cz

Livia Klausová v centru Modré dveře

Článek

Jde o charitativní projekt podporovaný výhradně soukromými zdroji, a to především manželů Kateřiny a Viliama Sivekových, kteří centrum i vybudovali.

"Na první pohled je vidět, že celý projekt je dělán od srdce a s jasným cílem pomoct lidem v nouzi," řekla při návštěvě Livia Klausová.

Foto: modredvere.cz

Viliam Sivek a Kateřina Siveková vítají Livii Klausovou.

Terapeutické centrum Modré dveře bylo vybudováno především pro potřebnost kvalitní psychoterapeutické péče v kraji, tak aby lidé s jakýmikoli psychickými problémy, natož s psychiatrickým onemocněním, nemuseli dojíždět za kvalitní péčí.

Náklady na soukromou dopravu jsou velmi velké a dostat se k pomoci hromadnou dopravou je nerealizovatelné. Kvůli tomu se nemocný či jeho rodina ocitá často v zoufalých a téměř beznadějných situacích. A to kolikrát nejen proto, že zde není péče pro nemocného člověka, ale schází i pomoc pro jeho okolí - rodinu, matku, manžele, děti.

Toto všechno nyní Modré dveře umožňují. Více informací na http://www.modredvere.cz/

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám