Hlavní obsah

Radim Uzel: Dovolená s manželkou? Galeje, vezměte raději přítelkyni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý se těší na vytouženou dovolenou,ale jen málokdo přijede skutečně odpočatý. Manželé, jež se vídají prakticky večer a nebo jen o víkendech jsou najednou spolu 24 hodin denně. Což s sebou nese i celou řadu rizik. Jak tohle období co nejlépe prožít, to poradil, hlavně mužům, sexuolog Radim Uzel (71).

Foto: Profimedia.cz

Ne vždy se dovolená vydaří podle plánů.

Článek

Letití partneři nejsou rozhodně tím, co by dávalo dovoleným nějaký extra náboj. Je to o stereotypech, občas nudě a jen sem tam nějaké té drobné rozkoši. Jaká je tedy rada na dovolenou s velkým D?

V jednoduchosti a novátorství je údajně ono kouzlo dovolené snů. Čas na zavedených poučkách a letitých zkušenostech nic nezměnil.

"Jste-li heterosexuál, pak máte dvě možnosti. Vezměte přítelkyni a prožijete rajské chvíle, plné vášně, citů a milování, nebo ´přibalte´ manželku a užijete si galeje. Ve druhém případě je dobré si vzít s sebou, kromě státem či církví schváleného partnera, ještě dobrou knížku. Je to zkušenost, kterou potvrzuje převážná většina ženatých chlapů. Budete-li mít po ruce literaturu, přivezete si zpět domů alespoň nějaký zážitek z prázdnin," svěřil se Uzel s humorem sobě vlastním.

Reklama

Související témata:

Související články

Výlety a dovolená bez lepku

U koho se projeví celiakie, ten se snadno ocitne v domácím vězení. Pro lidi s touto poruchou není jednoduché vyjet si na výlet nebo na dovolenou. Potřebují...

Výběr článků

Načítám