Hlavní obsah

Největší počet lidí je nevěrných právě sedmého ledna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Po dlouhých dnech volna se mnozí nevěrníci snaží dohnat, co přes sváteční dny s rodinou zanedbali. Zároveň počátkem ledna přibývá lidí, kteří 7. ledna začínají hledat nové milenky/milence. Alespoň to vyplývá z analýzy seznamky Illicit Encounters pro osoby hledající bokovky.

Foto: Profimedia.cz

Většina lidí vnímá flirtování jako neškodnou záležitost. Realita bývá ale mnohdy jiná.

Článek

Většina párů prochází během roku krizemi, ale pokud má jejich vztah nějaké vážné trhliny, pak právě během vánočních svátků všechny problémy vyplují na povrch. Rozvodoví právníci potvrzují, že dlouhodobě první týdny v novém roce zaznamenávají největší počet žádostí o ukončení manželství.

A podle analýzy seznamky Illicit Encounters ti, co neřeší krizi v manželství hned rozvodem, se hojí nevěrou.

„Většina lidí vnímá flirtování jako neškodnou záležitost. Zajít si spolu na skleničku něčeho dobrého se jeví jako nevinný akt, ve skutečnosti ale hotelový pokoj, byt toho druhého či dokonce sedadlo v autě jsou skutečně jen malinkým krůčkem, ke skutečné nevěře,“ uvedl mluvčí seznamky Illicit Encounters, která podvádění ve vztahu ulehčuje.

Reklama

Související témata:

Související články

Každý pátý muž má tajnou e-mailovou schránku

Mnohé ženy jsou přesvědčeny, že o svém partnerovi vědí vše, že před sebou nemají vůbec žádné tajnosti. Podle nejnovějšího průzkumu tomu tak není. Dvě třetiny...

Ženy poznají nevěrné muže podle obličeje

Z rozsáhlého australského experimentálního výzkumu vyplynulo, že ženy dokážou odhalit z rysů obličeje mužů jejich pohled na nevěru, a tedy zda i jim by mohl...

Výběr článků

Načítám