Hlavní obsah

Vykročte do podzimu v elegantní a pohodlné obuvi

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Topení jste odvzdušnili, pneumatiky přezuli - chybí už jen ideální obuv, která obstojí při každém podzimním dobrodružství ve městě. Pokud se rozmýšlíte nad novým modelem, zapomeňte tentokrát na kompromisy. Přesvědčíme vás, že stylová obuv může být zároveň pohodlná, a dokonce i zdravotní.

Foto: archiv firmy

Boty, Deichmann, 899 Kč

Článek

Ještě se párkrát vyspíme a máme tu podzim. Je proto nejvyšší čas uklidit letní sandále a nahradit je teplejší uzavřenou obuví. Jakou si letos pořídit?

Elegantní tenisky

Kdo řekl, že tenisky patří jen do tělocvičny či na ovál? Moderní elegantní tenisky jsou doménou městského stylu a hodí se i do pracovního prostředí, pokud je vhodně zkombinujete například s modrými kalhotami chinos a bílou košilí nebo vypasovaným slim-fit oblekem v šedé barvě. Navíc jsou pohodlné i na celodenní běhání po schůzkách i městě.

Foto: archiv firem

1. Santé (prodává pegada.cz), cena 999 Kč. 2. Digel, 3800 Kč. 3. Santé (k zakoupení v Ateliéru zdravého obouvání), 1429 Kč. 4. CCC, 1899 Kč. 5. Deichmann, 999 Kč. 6. Baťa, 1199 Kč. 7. Baťa, 1399 Kč. 8. Aldo (prodává eobuv.cz), 1929 Kč

Zlatý střed

Pokud sháníte boty na pomezí elegance a praktičnosti, pak sáhněte po volnočasových polobotkách. Myslíte si, že jsou nepohodlné? Omyl, pokud zvolíte model s tvarovanou stélkou, pak vás bolavé nohy nebudou trápit. Díky ní totiž předejdete deformaci klenby, různým zraněním i poškození chodidla.

Na zimu jsou pak ideální kotníčkové modely, které zahřejí, a navíc mají často silnou podešev, která zajistí stabilitu i na kluzkém povrchu, jako je ledovka či sníh. Noste je k tmavě modrému či černému denimu.

Foto: archiv firem

1. Santé (k zakoupení v Ateliéru zdravého obouvání), 1289 Kč. 2. CCC, 1299 Kč. 3. Vasky, 2890 Kč. 4. Vasky, 2950 Kč. 5. CCC, 1299 Kč. 6. Deichmann, 999 Kč. 7. Deichmann, 899 Kč. 8. Vasky, 2750 Kč

Ve jménu elegance

Do práce s přísným dress codem pak zvolte klasický model polobotek bez perforování v hnědé, tmavě modré či klasické černé barvě. Do nich můžete vložit i ortopedickou vložku, díky které získají na komfortu i jinak ne příliš pohodlné modely.

Každý muž by měl mít v botníku i perka. Jsou jednoduchá, pohodlná, elegantní a hodí se ke casual stylu i pro formálnější příležitosti. Vsaďte na kožené varianty, které se hezky přizpůsobí tvaru nohy, jsou pohodlné, lépe vypadají a dlouho vám vydrží.

Foto: archiv firem

1. Deichmann, 899 Kč. 2. CCC, 1899 Kč. 3. Baťa, 3399 Kč. 4. Baťa, 2599 Kč. 5. Baťa, 1799 Kč. 6. CCC, 1299 Kč. 7. Deichmann, 899 Kč. 8. Vasky, 2850 Kč

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Jakub Lohniský: Čeští muži styloví nejsou

Úspěšné podnikání nemusí vznikat jen geniálním průlomovým nápadem, ale jednoduše i jen chutí inovovat a zdokonalit danou branži. ČR už dávno není oděvní velmoc...

Inspirativní móda britských dam a gentlemanů

Módní fotografové vyrazili do ulic britského Londýna, aby zachytili nejlépe oblečené návštěvníky letošního Pánského týdne módy, který se zde konal počátkem...

Výběr článků

Načítám