Hlavní obsah

Ralph Lauren spojil v přehlídce své dvě oblíbené záležitosti. Módu a auta

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vytvořit vizuálně zajímavou show v rámci newyorského Týdne módy začíná být čím dál těžší. Letos se to rozhodně povedlo americkému módnímu návrháři Ralphovi Laurenovi, který svou kolekci pojal opravdu netradičně. Rozhodl se totiž spojit módní přehlídku s výstavou aut. Kromě krásných šatů tak byly k vidění i vozy značek Bugatti, Mercedes-Benz nebo Porsche.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ralph Lauren představil svou podzimní kolekci na Týdnu módy v New YorkuVideo: Ralph Lauren, Reuters

 
Článek

Jak poznáte, že se nacházíte na přehlídce světového formátu? Podle toho, že v prvních řadách sedí významné postavy módní scény i showbyznysu. Jinak tomu nebylo ani na nedávné přehlídce Ralpha Laurena, na kterou se přišly podívat hvězdy, jako jsou americká herečka a zpěvačka Diane Keatonová, herečka Jessica Chastainová či herečka Katie Holmesová.

Netradičním prostorem pro přehlídku se stala návrhářova garáž, modelky se tak procházely kolem červeného vozu značky Ferrari, žlutého modelu McLarenu nebo stříbrného Porsche.

Samotná kolekce se pak nesla v duchu „roadsteru”, zahrnovala klasické modré dvouřadé obleky pro pány a bomber bundičky, parky, barevné kabáty a saténové šaty pro dámy.

Ralph Lauren mimo jiné navrhl i modrý kabát americké první dámy Melanie Trumpové, který oblékla u příležitosti inaugurace svého manžela Donalda Trumpa.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám