Hlavní obsah

Pozor na nevěry a nečekaná těhotenství, varuje kartářka Dagmar Kludská

Astroložka Dagmar Kludská (65) už nahlédla do karet, aby zjistila, co nás čeká. Bude končit rok tygra a začne rok zajíce. Takže vášně v něm prý budou hrát zásadní roli.

Článek

A proto varuji, pozor na nevěry, bude jich víc než dost. A také nás čeká rok rozmnožovací. Mnoho žen otěhotní," tvrdí Dagmar Kludská, která například předpověděla z karet Dagmar Veškrnové sňatek s Václavem Havlem, Kateřině Macháčkové hlavní roli v televizním seriálu Život na zámku a Báře Basikové narození syna.

"Letošní rok je velmi napínavý, v tom příštím budou také velké starosti, ale zřejmě bude o chlup přívětivější," čte z karet Dagmar Kludská, která prožila dětství v cirkusu Kludský, v němž vystupovala nejprve s cvičenými holuby, pak také jako varietní umělkyně a konferenciérka. Do tajů karet ji zasvětila řecká tanečnice Penelope. Potkala se s ní v Římě, když jí bylo šestnáct let. Dnes je Dagmar Kludská matkou čtyř dětí a babičkou pěti vnoučat.

Děti a horoskopy

Díky zkušenostem se svými dětmi a vnoučaty a také díky astrologii i kartám napsala dvanáct knížek Horoskop vašeho dítěte, které nyní vyšly.

"Každé znamení nese svoje charakteristické rysy. Když k tomu připočtu svoje zkušenosti s dětmi, dokázala jsem napsat dvanáct knížek, ve kterých se snažím, aby rodiče pochopili své děti, jejich vlastnosti, chování," říká Kludská. "A zároveň se snažím je povzbudit. Děti jsou čisté a věří ve spravedlnost. Proto rodičům radím - co dětem slíbí, ať jim splní."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám