Hlavní obsah

Gigi Hadidová, královna módního světa

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minulý rok se v módních kruzích nesl ve znamení modelky Gigi Hadidové a vypadá to, že letos tomu nebude jinak. Její kariéra roste raketovou rychlostí a jméno Gigi je skloňované napříč všemi kontinenty. Kromě dokonalé postavy modelka oplývá vytříbeným stylem, kterým se inspirují ženy po celém světě.

Foto: Profimedia.cz

Gigi Hadidová

Článek

Modelka, celým jménem Jelena Noura Hadidová, dostala přezdívku Gigi od matky, která v mládí rovněž pracovala jako modelka. Svou modelingovou kariéru začala v 17 letech, už předtím se ale jako dítě stala tváří kampaní značky Guess. Od té doby je Gigi jedničkou módního světa na molu i mimo něj. Prohlédněte si outfity, které nosí ve svém volném čase.

Městská khaki

Přesto, že khaki barva byla původně určena jako maskovací pro vojáky, módní návrháři ji již několikátou sezónu s oblibou řadí do svých kolekcí. Nejjednodušším způsobem, jak dostat khaki do vašeho šatníku, je koupě klasické parky. Tu unosíte jak na jaře, tak na podzim a pokaždé budete trendy. Pokud khaki barvu milujete, nebojte se na ní postavit celý outfit, tak jako to udělala Gigi.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Kalhoty

Pohodlí a styl v jednom

Máte ploché bříško, na kterém jste pracovala celou zimu? Nebojte se ho ukázat. Jaro je ideální dobou, kdy začít nosit tzv. crop topy, tedy trička, která odhalují pupík.

Outfit vyvažte volnějšími kalhotami do pasu a bomberem. Na nohy nazujte oblíbené boty a můžete vyrazit do víru velkoměsta.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Kalhoty

 V jednoduchosti je krása

Stálice ve volnočasové módě, tak bychom mohli nazvat kombinaci modrých džínů, obyčejného trička, bílých tenisek a bundičky. Tyto jednoduché kousky dávají prostor zajímavým doplňkům. Je jen na vás, jestli outfit doplníte výrazným šperkem, kabelkou nebo retro brýlemi, jako Gigi.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Kalhoty

Sportu zdar

Aby se Gigi udržela v kondici, tráví většinou volného času sportem. Často ji tak na ulici potkáte v oblíbených legínách a zkrácené mikině nad pupík. Pokud si na odhalené bříško netroufáte, volte mikinu ve standardní délce. Na nohy nazujte barevné sportovní tenisky, u kterých platí, čím výraznější, tím lepší. Doplňte černými brýlemi a můžete vyrazit do fitness centra i na procházku.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Kalhoty

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Z šatníku modelky Kendall Jennerové

Mladičká modelka Kendall Jennerová, která se původně proslavila v rodinné realitní show Keeping Up with Kardashians, se pravidelně objevuje na přehlídkách...

Probuďte jaro v šatníku s růžovou barvou

Růžová barva je v aktuální sezóně opět v módě. V obchodech často naleznete různorodé kousky v pastelových barvách, kterým dominuje právě růžová. Ať už si...

Výběr článků

Načítám