Hlavní obsah

Speciální tiskárna zvládne perfektní manikúru za zlomek stávajícího času

Novinky, lin

Potrpíte si na unikátní nail art? Pak s námi asi budete souhlasit, že čím složitější motiv, tím je celá procedura časově náročnější. To se ale brzy může změnit. Čínská firma O'2 Nails totiž přišla na trh se speciální „tiskárnou na nehty”, která dokáže vytvořit i složitý nehtový motiv za pouhých 35 sekund.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Digitální tiskárna vám během pár vteřin nalakuje nehtyVideo: AP

 
Článek

Ve snaze uspokojit rostoucí trend a poptávku v oblasti extravagantního nehtového umění vytvořila společnost O'2 Nails inteligentní tiskárnu na nehty. Díky ní si mohou zákaznice vybrat mezi tisíci vzory, které si nechají na nehty „natisknout” včetně vlastního designu. Ten nahrají do tiskárny pomocí aplikace na svém chytrém telefonu. Na nehtech tak můžete mít kromě různých abstraktních motivů i vlastní fotografie.

Aplikace je snadná, nejprve se zákaznici nanese podkladový lak, které je speciálně uzpůsobený k tomu, aby se na něj dal natisknout vybraný motiv. Poté se nehet vloží do tiskárny a po 35 sekundách vyjme. Následně se nanese tzv. nadlak, díky kterému se obrázek zafixuje a déle na nehtech vydrží. Celý proces trvá zhruba 30 minut, což je oproti ručnímu zdobení krátká doba.

Novinka představena v Las Vegas

„Pokud půjdete do nehtového salónu a budete si přát složitější motiv, jako je ručně kreslená květina či jiný obrázek, pak bude celý proces trvat v průměru dvě až tři hodiny. Díky naší tiskárně, je ale nehet hotový již po 35 sekundách, a proto tento způsob zdobení nehtů šetří výrazně čas klientky i ten náš,” uvedla Joanna Chiová z O'2 Nails.

Nehtová tiskárna bude poprvé představena široké veřejnosti na veletrhu s novinkami v oblasti technologií CES 2018 v kongresovém centru v Las Vegas.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám