Hlavní obsah

Ind měl v mrazáku tři roky tělo své matky

Kalkata

Indická policie zatkla v Kalkatě 46letého Subhábratu Madžumdara, který téměř tři roky uchovával tělo své matky Bíny v mrazáku a pobíral její penzi. V pátek to s odvoláním na indickou policii uvedla agentura AP. Muž byl zatčen ve čtvrtek ve svém domově v Kalkatě na východě země.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ind schovával doma v mrazáku tři roky tělo své mrtvé matkyVideo: AP

 
Článek

Policisté z kalkatské mordparty podnikli ve středu večer razii v Madžumarově dvoupodlažním domě na základě tipu. „Jeden z našich zdrojů nás informoval, že je v domě něco špatně. Prohledali jsme ho a byli jsme šokování, když jsme uviděli tělo v mrazáku,“ řekl zástupce policejního komisaře Nilandžán Biswas. Tělo ukryl syn v přízemí v jednom ze dvou mrazáků, který byl původně určen pro zmrzlinu.

„Subhábrata nám řekl, že uchovával matčino tělo v mrazáku, protože věřil, že jednou oživne,“ dodal Biswas. Podle sdělení police to ale nemusí být pravda, protože na tělo matky, která zemřela v 81 letech, použil „mumifikační techniky“. Doma měl mnoho různých chemikálií.

Navíc se ukázalo, že si každý měsíc vyzvedával matčinu penzi ve výši 30 000 indických rupií (zhruba 9500 Kč). Zadrženému zabavili platební kartu spojenou s penzijním účtem Bíny Madžumdarové. „Kontaktovali jsme banku, abychom získali více podrobností,“ dodal policista.

Koželuh Subhábrata je momentálně nezaměstnaný. Jeho matka, stejně jako jeho 89letý otec Gópal, který s ním žije, pracovali pro vládní společnost Food Corporation of India, jejímž úkolem je zabezpečit trh obilninami, regulovat jejich ceny a také podporovat chudé zemědělce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám