Hlavní obsah

Policisté v centru Bratislavy stříleli na muže s nožem, postřelená je i 15letá dívka

Právo, Ivan Vilček, Bratislava
Bratislava
Aktualizováno

V pátek odpoledne na bratislavské Obchodní ulici stříleli policisté po agresivním muži s nožem. Výsledkem přestřelky jsou dva zranění. Postřelena měla být také náhodná kolemjdoucí 14letá dívka, napsala agentura TASR. Policie později upřesnila, že zraněné dívce je 15 let.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté v centru Bratislavy stříleli na muže s nožem Video: Polícia SR - Bratislavský kraj

 
Článek

Policie byla přivolaná k případu napadení zaměstnance bezpečnostní služby finanční správy. Pachatel ho napadl nožem. „Kolemjdoucím vyhrožoval a oháněl se nožem. Byl nebezpečný pro své okolí, policejní hlídka proto použila služební zbraň,“ uvedla policie. Zdůraznila, že případ není spojen s terorismem.

Foto: Policie SR

Záchranáři zasahují po střelbě v centru Bratislavy

Při policejním zásahu byl muž postřelen a vzápětí se sám bodl do břicha. Muž je podle lékařů v kritickém stavu.

„V průběhu zákroku byla postřelena jedna nezúčastněná osoba. Utrpěla lehká zranění,“ uvádí se v prohlášení. Policisté použili zbraň na frekventované ulici nedaleko zastávky tramvaje, kde se pohybovalo několik lidí. Postup policistů bude prověřovat úřad inspekční služby slovenského ministerstva vnitra.

Foto: Policie SR

Stopy po střelbě na obchodní ulici v Bratislavě

Svědkyně případu Alexandra agentuře TASR řekla, že v centru města se pohyboval vysoký muž v černém oblečení s nožem v ruce. „Muž křičel na policisty, že je zabije,“ řekla žena. Podle agentury byla při střelbě zraněna i 14letá náhodná kolemjdoucí.

Reklama

Výběr článků

Načítám