Hlavní obsah

Texasana dvakrát zasáhl blesk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Jednatřicetiletý Texasan Casey Wagner může snadno popřít rčení, že blesk nikdy neudeří dvakrát do téhož místa. V sobotu při bouřce provázející autorodeo Rednecks with Paychecks v Saint Jo, kterého se sám účastnil, stál pod vysokým stromem, kde čekal na známého. Těsně po sobě ho zasáhly dva blesky.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Pamatuji si, že mě srazila na kolena velká rána a hned další,“ řekl stanici CBS. „Bylo to jako bum, bum, nebyla to ani sekunda,“ dodal v pondělí pro list Daily News. ”Bylo to jako dva blesky hned po sobě, jako když jdou dva výstřely z brokovnice.“

Pak ale přestal žertovat a zlehčovat, co ho potkalo: „Bylo to jako smrt, byl to nejhorší pocit, jaký mě v životě potkal. Pořád jsem otřesený. Všechny svaly mě bolely. Znáte to, když vám náhle paže spadnou, když usínáte? Tak celé moje tělo bylo takové.“

Wagner cítil, jak mu výboj prolétl od pravé boty přes hruď a ven levým zápěstím, které má stále necitlivé. V nemocnici mu lékaři srovnali nepravidelný srdeční tep. Na konci týdne by měl být v pořádku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám