Hlavní obsah

Zlaté jablko otevřelo zrekonstruované toalety

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvakrát větší prostor nových toalet včetně přebalovací místnosti, odkládacích skříněk a dalších vylepšení pro návštěvníky, uvedlo v polovině dubna do provozu obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Po téměř tříměsíční kompletní rekonstrukci byly před pár dny otevřeny nové moderní toalety pro zákazníky ve 2. patře Zlatého jablka vedle dětského koutku. Návštěvníci obchodního centra mají nyní k dispozici dvojnásobně větší plochu zázemí s více toaletami, novou vzduchotechnikou, bidetem, ale nově také maličkosti jako dávkovač na krémy nebo desinfekci na ruce. Vedení centra myslelo i na nejmenší a vybudovalo speciální sociální zařízení i přímo pro ně. 

Toalety jsou přístupné přes turniket za symbolický poplatek 5 Kč. „Chceme poskytovat návštěvníkům centra komfortní služby. Abychom udrželi prostory stále čisté, rozhodli jsme se posílit úklid a také zpoplatnit jejich použití,“ uvedl ředitel centra Jiří Kratochvíl a dodal, že úhrada toalet je možná jak mincemi všemi hodnot (které automat rozměňuje i vrací), tak bankovní kartou. Toalety pro handicapované občany jsou dostupné zdarma a přístupné díky Euroklíči, který mají vozíčkáři běžně k dispozici.

Větší pohodlí pro rodiče malých dětí zajišťuje i nová prostorná přebalovací místnost, kde mohou maminky využít kromě velkého přebalovacího pultu i vlhčené ubrousky. Děti zde mohou v soukromí na pohodlné sedací soupravě nakojit nebo nakrmit. Součástí místnosti je i kuchyňská linka s dřezem a mikrovlnnou troubou.

„Do těchto prostor se rodiče dostanou samozřejmě bez placení. Klíče od místnosti jsou k dispozici jako dosud v dětském koutku obchodního centra,“ doplnil Jiří Kratochvíl.

Bezplatné jsou také nové odkládací skříňky s elektronickým zámkem. Celková investice přesáhla 8 milionů korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám