Hlavní obsah

Zimní salon v rožnovské galerii CreArs

Novinky, Luboš Gassmann

V galerii CreArs v Rožnově pod Radhoštěm probíhá v tomto období již tradiční kolektivní výstava vybraných děl, jejichž autoři zde v uplynulém roce představili svou tvorbu na samostatných autorských expozicích.

Foto: Galerie CreArs
Článek

Diváci, kteří si v uplynulém roce nestihli v CreArs prohlédnout některou z uskutečněných výstav, mají příležitost ještě leccos dohnat. Na Zimním salonu je k vidění jak průřez tvorbou umělců, se kterými galerie dlouhodobě spolupracuje, tak i práce mladých talentovaných autorů.

Zastoupena je zde především malba, ale také například sochařská díla z kovu či skleněné objekty. K největším lákadlům patří bezesporu jména jako Boris Jirků, Otto Placht, Milan Chabera či Igor Piačka. Dále pak například Ivana Štenclová, Oldřich Tichý nebo Roman Brichcín. Expozice dokonce nabízí malou, ovšem o to delikátnější ochutnávku z nadcházející sezóny.

Prodejní výstava bude pro všechny příznivce kvalitního výtvarného umění ke zhlédnutí až do 30. března, kdy ji po krátké přestávce vystřídá první a zároveň jedna z největších událostí nového roku. Od 4. dubna svou tvorbu do Rožnova přiveze jedna z nejvýraznějších osobností současné české malby - prof. Michael Rittstein.

Reklama

Výběr článků

Načítám