Hlavní obsah

Výnos jednodenní akce představuje bezmála čtvrtinu výnosu předchozí tříleté sbírky

Novinky, Lenka Hatlapatková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blešák v kožichu, který se v neděli 6. prosince konal v ostravském klubu Barrák, vynesl 20 981 korun ve prospěch Neposedných tlapek. Výnos jednodenní akce představuje bezmála čtvrtinu toho, co se zmíněnému spolku podařilo vybrat v průběhu předchozí tříleté sbírky.

Foto: Lenka Gulašiová
Článek

Návštěvníci dobročinné akce vložili do zapečetěné pokladničky spolku 4 880 korun a nákupem nabízených předmětů utratili 16 181 korun.

Obě částky jsou prvním počinkem nové tříleté sbírky, která v prosinci 2015 odstartovala ve prospěch zapsaného spolku Neposedné tlapky, jenž pečuje o opuštěné a týrané psy a kočky. Spolek letos v říjnu jednu sbírku ukončil, v průběhu tří let vybral 96 076 korun, které investoval do pořízení pozemku v Ostravě-Nové Vsi.

Hlavním partnerem Blešák v kožichu podporovaného Ostravským informačním servisem byl Europe Direct Ostrava. Záštity akce se ujala Petra Bernfeldová, starostka obvodu Moravská Ostrava a Přívoz.

Reklama

Výběr článků

Načítám