Hlavní obsah

Volejbalová bitva o sud proběhne už počtyřicátéčtvrté

Novinky, Petra Kucinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu 19.-21. července zavítá na 200 volejbalových nadšenců ze všech koutů České a Slovenské republiky do Horních Studének, aby změřili síly v boji o dřevěnou sudovou trofej v turnaji smíšených družstev.

Foto: Petra Kucinová

Účastníci mezinárodního Sudového turnaje v Horních Studénkách.

Článek

„Suďák”, jak se turnaji hovorově přezdívá, dává díky jedinečnému systému hry šanci na výhru volejbalistům všech úrovní. Na podstavci slavného poháru tak může svítit i vaše jméno, ať už jste ligovým volejbalistou nebo jen hráčem rekreační úrovně.

Sudový víkend zahájí páteční táborák s grilovanými makrelami a čepovaným svijanským mázem za hudebního doprovodu kapely Méďa band. Sobotě pak zavládne volejbalový míč. Po rozlosování turnaje a slavnostním zahájení naplánovaném na 9:30 budou celý den probíhat boje ve skupinách protkané zábavným programem se spoustou doplňkových soutěží (například o zájezd pro dvě osoby). O večerní zábavu se pak postará DJ Rosťa Pavelka.

Neděle bude ve znamení soubojů play-off. Finále naplánované na 14:00 pak definitivně určí jména vítězů 44. mezinárodního Sudového turnaje, na nějž srdečně zvou pořadatelé ze Sportovního klubu Horní Studénky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám