Hlavní obsah

Učitelé oslavili svůj den v Amazonu

Novinky, Markéta Hellingerová

U příležitosti Světového dne učitelů, který každoročně připadá na 28. března, uspořádala společnost Amazon tematickou prohlídku svého distribučního centra v Dobrovízi. Cílem bylo upozornit na důležitost a náročnost této profese a ocenit nadšení pedagogů, se kterým předávají informace mladším generacím.

Foto: Amazon

Na Den učitelů navštívila Amazon základní škola z Kladna.

Článek

Prohlídky se zúčastnili učitelé a děti ze Speciální základní školy Korálek Kladno. Měli možnost poznat, co se stane po kliknutí na tlačítko „objednat“ na stránkách www.amazon.com/de a jakou cestu balík absolvuje, než se dostane k zákazníkovi domů. Na konci prohlídky dostali učitelé jako poděkování speciální balíčky s knihami a dalšími dárky od Amazonu.

„Už dlouho jsme se nevrátili ze školního výletu tak nadšeni. Možnost nahlédnout do distribučního centra byla pro nás i pro děti obrovská zkušenost. Mnoho z nich mělo dokonce možnost poznat, jak pracují jejich rodiče, protože Amazon velkou část zaměstnává. Velmi mile nás také překvapilo, jak přátelská a pohodová atmosféra v Amazonu panuje,“ uvedla Eva Rousová, učitelka SZŠ Korálek.

Veřejné prohlídky realizuje Amazon v českém distribučním centru v Dobrovízi již pět let. Od té doby vidělo jedno z nejmodernějších logistických pracovišť přes 4000 lidí. Vzhledem k jejich velkému úspěchu nabízí letos více termínů, prohlídky rozšiřuje na dvě denně, pět dní v týdnu. „Jsme moc rádi, že je o naše prohlídky zájem. Pozitivní vazbu dostáváme také od pracovníků, kteří dostávají příležitost v distribučním centru provázet,“ dodala Miroslava Jozová, CEE PR manažer Amazonu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám