Hlavní obsah

Tragická srážka dvou aut skončila smrtí řidiče

Novinky, Ondřej Kořínek

Tragická dopravní nehoda se stala poslední prázdninový pátek 26. srpna v Plzeňské ulici v Praze. Po srážce dvou automobilů zůstal jeden mrtvý člověk.

Foto: Ondřej Kořínek

BMW, které jelo moc rychle a střetlo se v křižovatce s Opelem.

Článek

K dopravní nehodě došlo v pátek odpoledne na křižovatce rušných ulic u Vozovny Motol. Mladý řidič silného BMW jel po Plzeňské ulici směrem do centra. Zřejmě značně překročil rychlost a spekuluje se, že do křižovatky s ulicí Bucharova mohl jet již na červenou.

Do této křižovatky zrovna vjíždělo vozidlo Opel, které řidič BMW doslova smetl ze silnice na tramvajovou zastávku. Řidiče Opelu náraz vymrštil z vozidla do kolejiště. Na místě zemřel.

Rychle jedoucí BMW skončilo po nárazu o 50 metrů dál na chodníku a lavičce. Jeho řidiče odvezla sanitka do Motolské nemocnice.

Zraněn byl i chodec na tramvajové zastávce, kterého zasáhly létající kusy vozidel. Ty se našly až 200 metrů daleko a v protisměru. Tramvaje místem nejezdily skoro dvě hodiny a dopravní podnik nasadil náhradní autobusovou dopravu. Dopravu v místě řídila policie kyvadlově a vytvořily se několikakilometrové kolony.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám