Hlavní obsah

Totálně opilý pejskař se válel po zemi s téměř pěti promile v krvi

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opici jako doga měl v pondělí pejskař, který se na rozdíl od svého čtvernohého kamaráda nedokázal udržet ani na čtyřech končetinách. Protože byl totálně opilý a ještě zraněný, nechali ho pražští strážníci převézt do nemocnice, psa do útulku.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

V pondělí odpoledne prováděli strážníci z Prahy 7 kontrolní činnost v Letenských sadech. U místního zámečku nalezli ležícího muže, u kterého se pohyboval pes. Hlídka zjistila, že muž je silně opilý a není schopen chůze.

„Provedenou dechovou zkouškou mu bylo naměřeno více než 4,5 promile. Vzhledem k jeho zdravotnímu stavu a krvácivému zranění v obličeji, které si nejspíše způsobil pádem na zem, strážníci na místo přivolali záchrannou službu. Ta čtyřiatřicetiletého cizince převezla k ošetření do jedné z pražských nemocnic. Psa strážníci následně předali kolegům z útulku v Praze-Troji,” informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová.

Reklama

Výběr článků

Načítám