Hlavní obsah

Strom roku Znojemska 2010. Navrhněte svého favorita

Novinky, Marek Venuta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte svůj oblíbený strom? Myslíte si, že víte o stromu, který by měli ostatní obdivovat? Váže se k některému ze stromů nějaká pověst? O nešťastném oběšenci, nebo o zamilovaném páru, který se pod ním scházel? Nenechte si příběh spojený se zeleným velikánem pro sebe a nahlašte váš strom do soutěže.

Foto: Marek Venuta

Jeden z možných adeptů.

Článek

Klub přátel stromů Znojemska ve spolupráci s ekoporadnou při správě Národního parku Podyjí a okrašlovacím spolkem ve Znojmě vyhlásil anketu - Strom roku Znojemska 2010.

Znáte strom, skupinu stromů nebo celou alej, která je nějak výjimečná? Přejete si lepší péči o strom, který obdivujete? Máte jedinečnou možnost - přihlašte ho do ankety, která se uzavře už za 14 dní - 1. prosince.

Z navržených stromů bude uspořádána výstava a ze všech vašich návrhů budou vybráni tři finalisté, kteří automaticky postoupí do celostátní soutěže Strom roku 2011. Tuto akci pořádá každoročně Nadace partnerství.

Vaše přihlášky a návrhy posílejte na email: strom.znojemska@seznam.cz ,nebo váš typ předejte na informačním centru ve Znojmě, ul. Obrokova1 0, PSČ 669 02. Návrhy též přijímá i Správa Národního parku, Na vyhlídce 5, 669 01 Znojmo.

Reklama

Výběr článků

Načítám