Hlavní obsah

Středa bude na Facebooku Slováckého divadla patřit masožravému muzikálu

Novinky, Petra Kučerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úspěšná inscenace podle fenomenálního filmu z roku 1977. Hororová hudební komedie, která se na prknech Slováckého divadla držela od září 2008 až do Silvestra 2010. Divadelní znalci už vědí, že další středeční večer bude na Facebooku Slováckého divadla patřit muzikálu Adéla ještě nevečeřela.

Foto: archiv Slováckého divadla

Adéla ještě nevečeřela patří k nejúspěšnějším muzikálům Slováckého divadla.

Článek

„To je paráda! Miluju ten film a představení bylo snad ještě lepší,“ radovala se jedna z divaček.

Režisérem, autorem divadelního libreta a choreografem představení byl Radek Balaš, který stojí například i za veleúspěšným muzikálem Donaha!. Hudbu stvořil Ondřej Brousek.

Petr Čagánek: V mé první muzikálové roli mě diváci vlastně neviděli

Hlasem masožravé květiny Adély se stal tehdy třicetiletý Petr Čagánek. I když měl vystudované muzikálové herectví, teprve po třech letech v angažmá ve Slováckém divadle se tím dočkal první muzikálové role.

„Za Adélu jsem zpíval a mluvil. Byl jsem ukrytý v portálu, takže mě v této roli diváci vlastně neviděli. Nejtěžší bylo sžít se s kolegy, kteří Adélu animovali na jevišti, a vytvořit tak co nejlepší symbiózu s pohybem,“ svěřil se herec.

Záznam hudební komedie Adéla ještě nevečeřela mohou zájemci vidět ve středu 6. května od 20 hodin na facebookových stránkách Slováckého divadla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám