Hlavní obsah

Slon ve Zlíně vyzvedl ženu do výšky a přenesl do výběhu, po pádu se vážně zranila

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vážné zranění nohy utrpěla v úterý 9. května osmašedesátiletá žena ve Zlíně. Krmila slony v cirkusu, když ji jedno ze zvířat uchopilo za popruh kabelky a přeneslo do výběhu.

Foto: Vlastimil Langer, PhDr.

Článek

Kuriózní případ, jehož hlavním aktérem je slon, vyšetřují od úterního podvečera zlínští policisté.

„Po šesté hodině večerní v ulici Výletní ve Zlíně během výstavby vnějšího oplocení zázemí cirkusu osmašedesátiletá žena přišla k ohradníku se třemi slony. Podle svědků je začala svévolně krmit. Jeden ze slonů ji však chytil chobotem za popruh kabelky, kterou žena pevně držela. Vyzdvihl do výšky kolem dvou metrů a přes ohradník přenesl do výběhu. Popruh kabelky se po ale utrhl a vyděšená žena spadla do trávy,“ popsala událost v pátek 12. května policejní mluvčí Lucie Javoříková.

Po pádu utrpěla žena zlomeninu stehenní kosti a záchranáři ji převezli do nemocnice. „Případ prověřují kriminalisté jako podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti,“ uzavřela policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám