Hlavní obsah

Rock pro mobilní hospic pomůže onkologicky nemocným

Novinky, Hana Štrymplová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedinečná akce na podporu nemocných proběhne v pátek v Ústí nad Labem v restauraci Na kopečku od 19 hodin - vystoupí kapely ACDC revival, Sklap a Destroyself.

Foto: pořadatel

plakát k akci

Článek

Akce ROCK PRO Mobilní hospic je unikátní občanský projekt propojení rockové a zdravotnické komunity, jehož společným cílem je kulturní formou podpořit provoz a činnost Mobilního hospice v Ústí nad Labem, který poskytuje péči onkologicky nevyléčitelně nemocným pacientům v prostředí jejich domova. Akce má podporu Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem – Krajská zdravotní, a.s., kmotrem je MUDr. Josef Liehne .

Jedná se o čistě benefiční projekt s významným zdravotně osvětovým efektem. Akci zajišťuje pořadatelsky zkušený občanský tým ROCK PRO se zkušenostmi s oblastí podpory.

Místem konání je sál a zázemí koncertně ověřené restaurace Na Kopečku. Je zajištěna produkce vystupujících a potřebný zvukový a světelný servis, probíhají aktivní přípravy ve spolupráci s mobilním hospicem a je propojena s celostátním projektem NOVÉ HÁRO.

Vystoupí Destoyself, Sklap a jako headlineři ACDC revival, kteří se do místa konání vracejí a přivážejí své nezapomenutelné show.

Vstupné na místě je 200 Kč v omezeném počtu.

Reklama

Výběr článků

Načítám