Hlavní obsah

Pustevny budou hostit běžecké lyžování a biatlon zimní olympiády dětí a mládeže

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krásné hory v Beskydech, jmenovitě Pustevny budou hostit od pondělí 30. ledna do čtvrtku 2. února závodníky běžeckého lyžování a biatlonu, kteří budou startovat za krajské výpravy v rámci Her V. zimní olympiády dětí a mládeže.

Foto: Josef Zajíc

Beskydy, Pustevny, Radhošť.

Článek

Nádherné a krásné počasí nás zastihlo v sobotu 28. ledna na Pustevnách. V areálu běžeckých tratí, kde budou probíhat soutěže v běžeckém lyžování a biatlonu, právě probíhaly soutěže nejlepších lesníků České republiky.

Ve stejném areálu od pondělí 30. ledna budou běhat žákyně a žáci mladší na 2 km, klasicky a volně. Starší žákyně poběží 3 km klasicky a volně a starší žáci 4 km klasicky a volně. Na závěr poběží štafety na 3 x 2 km klasicky.

Závodníci v biatlonu začnou soutěže v pondělí odpoledne od 13 hodin. Poběží se rychlostní biatlon volnou technikou na 3 km, starší žactvo na 4 km (se střelbou vleže).  V úterý dopoledne se poběží vytrvalostní biatlon klasicky. Mladší žactvo na 4 km a starší žactvo 5 km plus střelba vleže. Ve středu dopoledne se poběží štafetový běh na 3 x 3 km volnou technikou plus střelba vleže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám