Hlavní obsah

Příznivci akvaristiky zamíří v sobotu do brněnského Semilassa

Novinky, Hana Nehybová

V pořadí již čtvrtá akvaristická a teraristická burza, tentokrát navíc doplněná o nabídku pokojových rostlin, se chystá na sobotní dopoledne do brněnského kulturního domu Semilasso.

Foto: Hana Nehybová
Článek

Koho by v mládí nezaujalo zvláštní kouzlo tichého podvodního světa... Mít kousek přírody doma je snem nejednoho člověka. Takovým kouskem přírody a skvělou dekorací v bytě může být například akvárium. Nejen akvaristika, ale také teraristika zažívají v posledních letech rozmach. 

Lidí, kteří propadli těmto koníčkům je čím dál více. Některým se daří natolik, že mají přebytky rybek, rostlinek, živočichů... Ale co s nimi?

Jiní zase potřebují doplnit nové mazlíčky. I proto se organizátoři Akvateraburzy rozhodli vyjít chovatelům vstříc a pravidelně pořádat akvaristickou a teraristickou burzu v brněnském klubu Semilasso. 

V nabídce je vždy pestrá paleta tradičních i méně známých akvarijních rybiček, krevetek i terarijních živočichů přímo od profesionálních chovatelů, kteří i rádi začátečníkům s chovem poradí.

Dále je možné nakoupit odbornou literaturu, techniku, rostlinky i krmivo. Organizátoři nabízejí i možnost blešího trhu, tedy prodat přebytky ze svého chovu.

Informace o volných stolech pro prodejce: http://www.akvateraburza.cz

Nejbližší burza je plánována na sobotu 8. března a bude tentokrát doplněna i o nabídku pokojových květin. Burza probíhá v době od 9 do 14 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám