Hlavní obsah

Pohřešovaná dívka může být v ohrožení života

Novinky, Markéta Sýkorová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Sedmnáctiletá dívka zmizela po cestě domů. Pražští kriminalisté po dívce pátrají a vzhledem k situacím, které se zmizením souvisejí, není vyloučeno, že dívka může být v ohrožení života.

Foto: Policie ČR

Hledaná dívka

Článek

Pohřešovaná dívka byla viděna naposledy v sobotu po poledni svým přítelem. Od něho měla údajně jít rovnou na vlak do Čakovic, nikdo už neví, zda do vlaku nastoupila.

Dívka byla podle všeho ve složité rodinné situaci a kriminalisté tvrdí, že i to by v případě zmizení mohlo hrát roli. Není tedy jasné, zda se jedná o únos, přepadení, nebo dobrovolný útěk. Podle příbuzných dívka situaci doma špatně snášela.

Pohřešovaná dívka je vysoká zhruba 170 cm a je hubenější postavy. Vzhledem působí na věk kolem 18 až 20 let. Má modré oči a černé vlasy z hnědým melírem.

„Kriminalisté prosí touto cestou širokou veřejnost o pomoc při pátrání. Jakékoliv informace k pobytu, či pohybu pohřešované mohou pozorní spoluobčané předat policistům cestou linky tísňového volání 158," informoval mluvčí Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy Tomáš Hulan.

Reklama

Výběr článků

Načítám