Hlavní obsah

Podnapilý řidič ujel od nehody. Daleko se nedostal

Novinky, František Krejčí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí večer přijalo operační středisko Městské policie Bílina oznámení o poškození vozidla. Oznamovatel strážníkům sdělil, že do jeho zaparkovaného vozidla opakovaně narazilo jiné vozidlo, které podle stylu jízdy řídil pravděpodobně podnapilý řidič.

Foto: Městská policie Bílina

Alkohol řídit neumí..

Článek

Strážníci od poškozeného přijali popis vozidla a směr jeho pravděpodobného pohybu. Hlídka nemusela pátrat dlouho. Vozidlo i s řidičem strážníci nalezli jen o několik ulic dále. 

Při provádění nezbytných úkonů se podezření oznamovatele, že řidič bude patrně opilý, potvrdilo. Orientační dechová zkouška na přítomnost alkoholu v dechu ukázala hodnotu 2,76 promile.

Jak uvedl velitel zasahující hlídky, na místo byla ihned přivolána hlídka Policie ČR, která si případ převzala k dalším opatřením. Vzhledem k podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky hrozí řidiči trest odnětí svobody až na tři roky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám