Hlavní obsah

Lucie Vondráčková dostala hlavní roli ve filmu

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lucie žije bez skandálů a ve spokojeném manželství s Tomášem Plekancem v kanadském Montrealu, kde vychovávají své syny Matyáše a Adama a pracují.

Foto: The Perfect Kiss

The Perfect Kiss

Článek

Zatímco Tomáš hraje hokej za NHL, Lucie se v prosinci tohoto roku objeví na plátnech amerických a kanadských kin ve filmu The Perfect Kiss, ve kterém hned dostala hlavní roli. Vypadá to podle zábavného a originálního traileru na zajímavou komedii.

Vondráčková je první českou herečkou, které se podařilo získat hlavní ženskou roli v americkém filmu. Zúročila tak dlouholeté divadelní a filmové zkušenosti, i skvělé jazykové schopnosti. Vedle Lucie Vondráčkové si ve filmu zahrají kanadští herci Sophie Gendron (Britney), Liliana Komorowska (maminka Tanyai), James Mc Dougall (Tom), Samy Osman (Dr. Steve Press), a další. Scénář napsala a film režírovala talentovaná Tina Adams. 

Produkce filmu nyní posílá do světa první trailer této vánoční komedie. 

Trailer k filmu můžete vidět zde.

Zajímavostí je, že se Lucie Vondráčková před kamerou hodně líbila. Podle zákulisních zpráv by měla letos na podzim začít natáčet další americky film v hlavni roli. „Má neuvěřitelný komediální talent, nedivím se, že ji tady objevili,” řekl nám jeden z členů filmového štábu.

Lucie ovšem nikdy nezapomíná ani na své české fanoušky. Připravila svůj první velký Zpěvník, který bude obsahovat na 80 písniček z jejího repertoáru, včetně akordů a notových záznamů. Samozřejmostí jsou texty písniček.

Zpěvník je doplněn spoustou fotografií a přehledem ocenění, které Lucie získala. Zpěvník Lucie Vondráčková osobně představí v létě na akcích pro fanoušky v Čechách a na Moravě. První představení Zpěvníku veřejnosti se bude konat 1. srpna od 16 hodin v OC Metropole Zličín, kde se uskuteční velká autogramiáda Lucie Vondráčkové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám